Om oss

Familjeföretag i Dalarna

Vi är ett bussbolag med nästan 70-års erfarenhet av resor och allt började i Västanhede, strax utanför Avesta, där vi idag har vårt kontor. Företaget är inne på sin tredje generation sedan det grundades av Elis Ramsell. Sedan 1990-talet är det Tomas Ramsell som är VD. Han har gjort Västanhede till ett modernt reseföretag som förutom att hyra ut bussar även kör skolskjuts, färdtjänst och regionaltrafik. Bussbolaget samarbetar också med flera idrottsföreningar och kör hockey landslaget Tre Kronors egen buss.

Ett jämlikt bussbolag

Västanhede är ett modernt företag med mångfald. Hos oss är alla välkomna! Vi arbetar kontinuerligt med frågor kring jämlikhet, jämställdhet och säkerhet på arbetsplatsen för att våra anställda ska trivas och känna sig trygga.

Höga miljökrav

På vårt bussbolag är miljö viktigt och vi har ett ISO - certifikat som vi är mycket stolta över. Vi ställer krav på oss själva och på våra leverantörer att hålla hög miljöstandard till ett rimligt pris. Våra bussar kör i första hand på HVO bränsle och våra chaufförer har utbildning i att köra på ett säkert och miljövänligt sätt. Vi tar vårt miljöansvar och försöker inspirera våra medarbetare att göra klimatvänliga val.

Boka buss i Dalarna till din resa!